Elevkollegiet​

Botilbud til autister gives lige her hos os

Hvis du er på udkig efter et professionelt botilbud til autister, så er du havnet det helt rigtige sted. ElevKollegiet er et bosted for autister beliggende i Aarhus, og derfor tager vi primært imod folk fra Aarhus, Randers og resten af Midtjylland.

Vi arbejder ud fra et overordnet formål om at støtte alle beboerne i en afklaring af fremtidig beskæftigelses- og boform, hvilket sker gennem botræning, jobtræning og træning af sociale færdigheder. På vores bosted for autister ønsker vi at hjælpe vores beboer mod en positiv psykologisk og social udvikling, så hver enkelt person kan blive så selvstændig og deltagende i det almindelige samfundsliv som muligt.

Intensivt, rummeligt og individuelt botilbud til autister

Vores bosted for autister er rettet mod unge med autisme i alderen 17-30 år. Målgruppen dækker desuden unge med forskellige former for emotionelle, sociale, psykiske samt kognitive vanskeligheder, så længe de ikke udmønter sig i markant udadreagerende verbal eller fysisk adfærd. Derudover kan målgruppen have velbehandlede psykiatriske diagnoser eller lettere misbrugsproblematikker.​

Vi arbejder professionelt mod at tilrettelægge et individuelt og rummeligt forløb til den unge, som imødekommer vedkommendes behov og ønsker. Et botilbud til autister indebærer både botræning, jobtræning samt træning af sociale færdigheder, som har til formål at ruste vedkommende til enten praktik, uddannelse eller ordinær beskæftigelse.

Kontakt os og hør mere om dette bosted for autister

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad dette botilbud til autister indebærer, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og professionelle personale har de rette kompetencer til at tilrettelægge det forløb, der er behov for.

Vi kan kontaktes på telefon: 86 22 90 08 eller på mail: info@elevkollegiet.dk, så vender vi tilbage med flere informationer om vores bosted for autister hurtigst muligt.​

Om os

Formålet med opholdet på ElevKollegiet er overordnet, gennem botræning, jobtræning og socialfærdighedstræning, at bringe beboerne i en positiv psykologisk og social udvikling, med det overordnede formål at gøre vedkommende så selvstændig og deltagende i det almindelige samfundsliv som muligt. 

​Kontakt information

ElevKollegiet

Høvej 35, 8200 Aarhus N

Åbningstider

alle dage 07:00 - 23:00

Telefon: 86229008

E-mail: info@elevkollegiet.dk

Kontakt ElevKollegiet i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi svarer hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt