Elevkollegiet​

​ledige stillinger

Vi søger tilkaldevikarer på ElevKollegiet

Vi mangler pt. tilkaldevikarer på ElevKollegiet, så har du tid/lyst/energi til at være tilknyttet ElevKollegiet som tilkaldevikar, så læs endelig videre her.

ElevKollegiet er et socialpædagogisk Bo- og opholdssted, hvor der bor 15 skønne unge mennesker. Vi er beliggende lidt udenfor Lystrup (i Elev), som ligger lidt udenfor Aarhus (og der går både bus og letbane hertil).

Vores målgruppe har behov for et midlertidigt botilbud(jf. § 107 i Lov om social service) eller efterværn (jf. § 66 stk. 1, nr. 6 / § 76 stk. 3 nr. 1 i Lov om social service) med udvidet støtte, vejledning og socialpædagogisk indsats; herunder botræning, jobtræning og social færdighedstræning. Målgruppen omfatter unge voksne i alderen 17-30 år, som kan have forskellige former for emotionelle, psykiske, sociale samt kognitive vanskeligheder, såfremt dette ikke udmønter sig i markant udadreagerende verbal eller fysisk adfærd. Derudover kan målgruppen have psykiatriske diagnoser eller lettere misbrugsproblematikker.

Vores faste personale har alle relevant uddannelse, og vores tilkaldevikarer skal ligeledes have eller være under uddannelse til relevant uddannelse (fx pædagoguddannelsen, socialrådgiver, ergoterapeut o.l.)

For yderligere information omkring ElevKollegiet, henvises der til vores hjemmeside; www.elevkollegiet.dk

​​

Det omhandler primært eftermiddag/aften og weekendarbejde.

Hvis du er interesseret, så ring /send mail til :

Forstander Birgit Larsen på tlf.: 61 61 43 71, birgit@elevkollegiet.dk

Eller

Souschef Liv Stikling Hermansen på tlf.: 30 52 53 91, liv@elevkollegiet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner

ElevKollegiet

Om os

Formålet med opholdet på ElevKollegiet er overordnet, gennem botræning, jobtræning og socialfærdighedstræning, at bringe beboerne i en positiv psykologisk og social udvikling, med det overordnede formål at gøre vedkommende så selvstændig og deltagende i det almindelige samfundsliv som muligt. 

​Kontakt information

ElevKollegiet

Høvej 35-37, 8200 Aarhus N

Åbningstider

Hverdage 07:00 - 23:00

Weekend 10.00 - 23.00

Telefon: 86229008

E-mail: info@elevkollegiet.dk

Kontakt ElevKollegiet i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi svarer hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt