Elevkollegiet​

Midlertidig botilbud for udsatte unge

Hos ElevKollegiet tager vi os af udsatte unge, som har brug for en ekstra hjælpende hånd til at blive så selvstændige og deltagende i det almindelige samfundsliv som muligt. Vi er i stand til at give udsatte unge i og omkring Aarhus, Randers og resten af Midtjylland et midlertidig botilbud ved akut tilfælde, som er skræddersyet efter de individuelle behov.

Formålet med opholdet på ElevKollegiet er overordnet, gennem botræning, jobtræning og socialfærdighedstræning, at bringe beboerne i en positiv psykologisk og social udvikling, med det overordnede formål at gøre vedkommende så selvstændig og deltagende i det almindelige samfundsliv som muligt. Derudover har vi en central faglig målsætning at støtte alle beboerne i en afklaring af fremtidig bo- eller beskæftigelsesform.

Vi tilbyder botræning, jobtræning og socialfærdighedstræning

Målgruppen på vores midlertidig botilbud omfatter unge mennesker i alderen 17-30 år, som har en form for emotionel, psykisk, social eller kognitiv vanskelighed. Ofte er målgruppen kendetegnet ved ikke at være i stand til at leve op til de krav, forventninger samt forpligtigelser, der stilles på det ordinære arbejdsmarked, traditionelle virksomhedspraktikker eller i uddannelsessystemet.​

Vi tilrettelægger et intensivt, rummeligt og individuelt forløb, hvor den unge kan tilbydes intern beskæftigelse i vores værksted, køkken eller pedelfunktion. Dette gøres med et formål om at afdække ressourcer og vanskeligheder, støttebehov samt evne til at arbejde og at ruste den enkelte til på sigt at komme i ekstern praktik, uddannelse eller ordinær beskæftigelse.

Ring og hør mere om dette midlertidig botilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af midlertidig botilbud? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig eller en du har kær.

Kontakt os på telefon: 86 22 90 08 eller på mail: info@elevkollegiet.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Om os

Formålet med opholdet på ElevKollegiet er overordnet, gennem botræning, jobtræning og socialfærdighedstræning, at bringe beboerne i en positiv psykologisk og social udvikling, med det overordnede formål at gøre vedkommende så selvstændig og deltagende i det almindelige samfundsliv som muligt. 

​Kontakt information

ElevKollegiet

Høvej 35, 8200 Aarhus N

Åbningstider

alle dage 07:00 - 23:00

Telefon: 86229008

E-mail: info@elevkollegiet.dk

Kontakt ElevKollegiet i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi svarer hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt